måndag 30 juni 2008

Ät för 10 lök. Bilen på köpet!


Apropå svag bilreklam (mitsubishi senast). Finns det verkligen inget bättre att säga om kia än ett krångligt sätt att berätta om 10000 kr i rabatt?

söndag 29 juni 2008

Bra där!

Fallon är inte bara en av världens bästa reklambyråer utan även (som sig bör) hem för en utmärkt och smart plannerblogg, Fallon Trendpoint.

Deras senaste inlägg handlar om sociala media och har ett extremt enkelt och bra anslag (som kanske de som drev igenom FRA borde lyssna på).

Fråga: hur hanterar man negativ kritik i sociala media?
Svar - antingen:
har vi gjort fel - och då ska vi rätta till felet.
eller
har kritikerna fel - och då måste vi göra något åt det (genom att berätta hur det ligger till).

Precis som vanligt alltså. Folk är folk även på Internet!

Läs mer här

Andra bloggar om: ,

Imponerande



Det är bara att buga och bocka.
Spanien ägde EM.

Tempoväxling


Några veckor framöver blir sorterade och osorterade tankar en sporadisk fotoblogg.

lördag 28 juni 2008

Favicon


Test av mobilbloggning

fredag 27 juni 2008

Marknadschefer. Gå inte på det här!

Om man väljer allt väljer man inget.
Om man tror att man kan komma undan det genom att formulera det på ett fiffigare sätt, så lurar man bara sig själv.

Den ökänt dåliga reklamköparen svenska Mitsubishi visar i dagens Dagens Media varför de aldrig kommer att ta marknadsandelar med hjälp av reklam och kommunikation.




Strategin: vi har en bil för alla. Fit's your life.

Målgrupp: alla
Budskap: vi har en bil för alla
Stödargument: inga
Konsumentinsikt: nada. zero. noll.

Om det här funkar är de ENDA anledningarna stora medieköp, rabatter, bra recensioner, attraktiv prisbild eller säljincitament. De kunde lika gärna haft ngn som skrek Mitsubishi är bäst 20 gånger på raken i sin reklam. Faktiskt tror jag att det hade funkat tom bättre.

Andra bloggar om: , , , ,

torsdag 26 juni 2008

Heja Ryssland

Om man skulle frågat någon innan fotbolls-EM, hur många tror att vi timmarna innan semifinalen skulle få det här resultatet:


Andra bloggar om: , , , ,

Bloggdrev


Jaha, bloggdrev fanns inte i Wikipedia.
Men nu gör det det; ni som kan mer: fyll på!

Andra bloggar om: , ,

uppdaterat: ser att andra också skriver om bloggdrev

Cadbury Gorilla strikes back

Gorillan fick sin efterlängtade och i mitt tycke mycket rättvisa Grand Prix i Cannes. På en del reklambloggar diskuterar man just nu om det är en lösnäsa eller om det är ett bra val.



Jag tycker så här
Luck has nothing to do with it.

Juan Cabral, Fallon London (och Minneapolis för den delen) har ett extremt trackrecord när det gäller underhållande (och effektiv) reklam.

Vad sägs om Skoda cake, Sony Balls, Sony Play Doh bara de senaste åren?

Hur många byråer gör EN sådan kampanj per livstid? Och de gör flera per år.

Det vore helt omöjligt att göra gorillakampanjen för ett okänt märke. Det skulle inte funka alls. För Cadbury som ALLA engelsmän har en relation till finns det ju inget nytt att berätta. Alla vet hur och vad den smakar, hur den är i förhållande till konkurrenterna, var den finns, vad den innehåller, osv osv. Skillnaden de gjort här jämfört med ett ”vanligt” koncept är ju att de INTE har hittat på ett koncept eller attribut som de sedan baserat reklamen på. Ingen Skittlesvärld, inget oväntat besök, ingen starkare upplevelse, ingen hälsokälla i Bergslagen. En del produkter, som Nike eller Apple löser ju problem eller har en vettig del i folks liv, som går att prata om; men vad har en chokladkaka? Vad är ”relevant” att tala om? Kakaohalt? Engelskhet? Familjelycka? Energikick? Tillverkningsprocess?

Är det verkligen vettigare att som alla andra hitta på en talesperson, figur eller reklamvärld som man sedan landar kampanjen i? Är det verkligen för att Loka kommer från hälsokällan i Bergslagen som man köper Loka? Är det verkligen för att OLW gör filmer som handlar om att dela med sig, som man köper OLW?

Jag tror inte det.

Jag tror att jakten på koncept är en återvändsgränd för många.
Och jag tror att lösningen för många varumärken när de gör reklamfilm kan handla om något så enkelt som att göra en väldigt väldigt rolig film. Relevant eller ej.

Andra bloggar om: , , , ,

onsdag 25 juni 2008

Bra telereklam

Reklamfilmer, så bra att de funkar som viraler*, det är vi inte bortskämda med i Sverige.

Bra målgruppsinsikt, bra genomförande, bra konsekvens.
Tele2, Forsman & Bodenfors och Felix Herngren. Mycket imponerande.








Intressant sak dessutom: första gången någonsin (?) som Sveriges elakaste, mest enögda och mest negativa publik - artikelkommentarerna på Dagens Media - i stort sett är positiva!



Andra bloggar om: , , , , , ,

När jag skriver funkar som viraler menar jag att de är så bra och roliga att jag tror att de kommer att spridas vidare om de har gjort det hela rätt och smart (och hjälpt filmerna på traven). Jag menar också att jag tycker att de är bra i sig och inte behöver ngn directors cut eller speciell version som är särskilt lämlig att skicka vidare. Viral som ord har ju blivit lite samma som indie. Mer en typ av film (resp musik) än den urspungliga betydelsen.

tisdag 24 juni 2008

Bloggdrev

Några meter bort från mig sitter Björn Mellstrand, VD och PR-konsult på JMW kommunikation och en av de drivande krafterna bakom den kreativa revolution som just nu äger rum i PR-branschen (sociala medierevolutionen).

En av de klokare insikterna jag hört från honom hörde jag för bara några minuter sedan och jag måste dela med mig av den:

"Bloggarnas roll i FRA-debatten är det första riktiga svenska bloggdrevet."

Där det tidigare funnits ansatser till bloggdrev, som en del blogg-scoop om vissa av alliansministrarnas användning av svart arbetskraft och motvilja mot att betala TV-licenser, så är det här kanske första gången som hela den svenska bloggosfären (jag tycker nog att det är hela, och inte bara FRA-bloggosfären) driver en fråga i samma riktning, med den kraft som förut bara var förunnat de traditionella medierna. Den kraft som förut bara fanns i tradmedias mediedrev fanns nu i bloggarnas blogdrev.

Man kanske inte ska bli för frireligiös och kalla bloggarna för den fjärde eller femte statsmakten, men visst är det fint och vackert att vanliga människor utan traditionella plattformar som makt och media kan driva stora frågor med samma kraft. Om än bara i få utvalda frågor. Det här kanske bara var början och mediebilden i valet 2010 kanske kommer att handla om bloggdrev i samma utsträckning som traditionella mediedrev.

Kanske relaterat är Kullins inlägg om den lilla bloggen som sänkte börskursen för C2SAT.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

ps kolla in FRA-wikin frapedia om du vill läsa mer om FRA

måndag 23 juni 2008

Och nu. Reklam.

1. Min favorit av guldvinnarna i film i Cannes.

Bra reklam för tandkräm? Vem kunde trott det.
Byggt på den fantastiska idén - you can say anything with a smile.



2. För övrigt - om man sammanfattar alla Cannes Grand Prix i en tabell, så blir den så här:
USA 5
Japan 3
Storbritannien 2
Indien 1
Norge 1
Sverige 1
Sydafrika 1

Sverige har ett Grand Prix mer än Brasilien, än Argentina, än Holland, än Frankrike, än Tyskland. När man tänker på det är det ju helt makalöst.

3. Kolla på det här:

a) synopsis för Cadbury Gorilla (den mest diskuterade reklamfilmen i plannerbloggningens historia):

We hear 'In the air tonight' by Phil Collins as we realize we're in front of a calm looking gorilla. 'I've been waiting for this moment for all of my life…' The ape stretches its neck like a heavyweight boxer would do before a fight. He's sitting in front of a massive drum kit as the best drum fill of the history of rock is coming. The Gorilla knows this. He smashes the drums phenomenally - feeling every beat. The camera leaves the ape and his drum. United, the way they are meant to be.

En kund som köper den reklamen för en mjölkchoklad måste vara den modigaste som finns.

b) Arbetsgrupp

Har någon någonsin varit AD, Copy, CD och Regissör för en Grand Prix vinnare i film?



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

onsdag 18 juni 2008

FRA-Cannes Mashup

Ett av guldlejonen i Cannes i den mycket intressanta promokategorin gick till Open Trace-projektet. Den kampanjen verkar ha gått ut på exakt samma sak som sker på den svenska bloggosfären just nu, nämligen att stoppa ett lagförslag som kränker den personliga integriteten.

Kolla in caset, det är intressant (men frågan är om inte det svenska PR-hävet kan anses kanske ännu mer imponerande i sin storlek; vem är det som paketerar det och skickar in nästa år?)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

tisdag 17 juni 2008

Planning idag och imorgon

Idag postade APG om input på några frågor om planning idag och imorgon

Här är mina svar.
1. Det har länge pratats om att gå bort från klassiska segmenteringsvariabler som demografi osv mot nya sätt att hitta rätt målgrupper. Hur långt har branschen kommit generellt och vad är typiska segmenteringsmetoder och variabler nu år 2008?

Den mest uppenbara skillnaden är att man numera (i och med Internet) har möjligheten att gå direkt på beteende och kan använda sig av användar- och beteendemålgrupper.

2. Har det blivit lättare eller svårare att nå rätt målgrupper? Har Internet bidragit till detta?

Ja enklare, se (1). Och samtidigt svårare i alla andra medier. Det är lättare att både hitta och nå smala målgrupper; men samtidigt svårare och dyrare än någonsin att nå ut brett.

3. Tror du att man kan säga mest om en person genom behavioral targeting där man tittar på vilka hemsidor som har besökts på en viss dator, eller genom att studera personens kontakter på sociala nätverk eller kanske genom att titta på en persons sociala bokmärken, RSS-läsare, musikbibliotek, datorapplikationer osv?

Jag tror att man kan säga oerhört mycket om hur en person är genom att titta på personens webbprofil (sociala bokmärken, rss, musikbibliotek osv). Frågan är dock hur man sedan använder det som marknadsförare. Ofta har jag betydligt större nytta av beteendedata även om det inte säger lika mycket om hur den personen är. Det beror lite på i vilket stadie och till vad jag ska använda datan.

4. Tror du att det i framtiden kommer att gå att differentiera generiska produkter genom endast klassisk marknadskommunikation eller kommer det att behövas skapas helt nya mervärden? T ex branded utilities, och i så fall vad tror du om den utvecklingen dvs att varumärken satsar på olika tjänster och verktyg som konsumenterna har nytta av istället för eller som kompliment till den vanliga reklamen?

Jag tror att nya mervärden är nästa steg. I framtiden som nu kommer det dock att finnas konkurrensvariabler som är marknadsgivna snarare än kommunikationsskapta och jag tror att man ibland har en onödigt hög tilltro till kommunikation som det saliggörande medlet att skapa starka varumärken. Jag tillhör de som tror på att det finns produktfördelar, distributions och prisfördelar och att en smartare idé kanske i framtiden är ännu viktigare.

5. Tror du att alla varumärken behöver en strategi för mobil marknadsföring eller är det bara varumärken som riktar sig mot ungdomar? Och tror du att vi kommer att sluta tänka på mobilt och Internet som separata kanaler de kommande åren?

Internet kommer ganska snart att vara defaultkanalen, så jag tror att man ganska snart inte kommer att räkna Internet i sig som en särskild kanal; det i sig kommer inte att säga något. Mobilen kommer förmodligen att få större och större betydelse; men det är svårt för oss att sia om hur i dagsläget. Den typ av mobil reklam som vi sett hittills är ju bara spam-sms och märkliga varianter av positioneringsförsök. F&Bs Grand Prix i media nyligen är ett bra exempel på att man kan tänka annorlunda. De har ju använt mobilen som ett redskap och inte en kanal. När vi talar branded utility finns det oerhörda möjligheter som öppnas. Googles android känns som ett spännande steg i det här, för det är svårt att se en Google-lösning utan affärsmodell och utan att de har tänkt in sin intäktsmålgrupp annonsörerna.

6. Vad tror du om att släppa in konsumenterna direkt i planningarbetet och kanske även vara med att forma marknadsföringen på en strategisk nivå?

Jag tror att det här är en mycket bra väg i många fall. Always in beta; att utveckla sina produkter i samspel med användare är nyckelstrategin för många som lyckats de senaste åren; att marknadskommunikation eller brandade tjänster skulle inta en särställning verkar osannolikt. Däremot tror jag att inte att varumärkesstrategi är ett demokratiskt arbete. Vi som marknadsförare måste ta fram riktlinjerna och erbjuda visionerna, som sedan konsumenterna, användarna och kunderna kan reagera på; det är vår uppgift att stå för visionen.

7. Hur har en planners verktyg förändrats de senaste åren? Vilka är de viktigaste verktygen idag?

Igår som idag är de viktigaste verktygen ett öppet sinne, nyfikenhet, och stora öron. Rent faktiskt har det i jobbet dock förändrats enormt mycket. Jag började arbeta 1996 och Internet var inte mainstream på den tiden. Det var ovanligt med mail, mobiltelefon kallades yuppienalle, och ingen hade Internetbank. Bredband fanns inte. Google fanns inte. Ett skällsord bland många planers är att kallas Googleplanner, men faktum är att man kan ta reda på enormt mycket mer om i stort sett vilka frågor som helst framför datorn än vad man kunde tidigare med hjälp av förstahandsdata. Det som blir avgörande då är att sålla i mängden och ställa rätt frågor. När det gäller insiktsgenerering, om marknad, trender, målgruppsbeteende och kategoribeteende, så är ju Google ovärderligt. Plannerbloggandet har dessutom öppnat upp processen, så att vi numera kan ta del av andras tankar, metoder, mallar och presentationer. Det här gör att idéer och teorier sprider sig mycket snabbare än tidigare. Det är bra.

8. Vilka är de största utmaningarna de kommande åren för planners?

Som vanligt är det att definiera den egna rollen i förhållande till andra roller. I och med att komunikationslandskapet breddats uppstår det behov av nya typer av planning- in och output och det är ofta svårt att vara bra rätt över. Såväl kompetens som tidsmässigt. Upplever att många kunder efterfrågar bra kunskap inom ett av planningens ben – effektmätningar, men här verkar det vara stor brist. Det är ofta mer intressant att arbeta med grand strategy eller jobba nära kreatörerna och feeda in insikter i den kreativa processen, men revisorsplanning är fortfarande ett stort hål. Har inte stött på speciellt många som har sitt fokus på det här området.

9. Vilka är de viktigaste nya möjligheterna för planners tack vare Internet?

Se svar fråga 7, men allmänt har Internet gjort stora planningen enklare (ta reda på saker), öppnare (plannerbloggandet gör att man får ta del av andra planners output och resonemang) och svårare (förut var det kreativa briefar och konsumentinsikter som skulle trigga till de bästa reklamlösningarna som var behovet; nu är det mycket mycket mer).

10. DIY-reklam via t ex Spotrunner.com och NYTs nya lösning – hur påverkar det plannerns roll på sikt?

DIY-reklamen har ju diskuterats varenda gång det har skett teknikframsteg. Men i och med adwords och adsense har Google visat att en del av reklammarknaden – den som ligger köpnära i rätt medie, kan skötas lika bra av kunden som reklam eller mediebyrån. Dock – behovet av kreativ och strategisk kunskap inriktad på marknadsföring kommer snarare att bli större än mindre när sätten att nå ut blir fler.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Teknik och medborgarjournalistik


Håller på och installerar/testar nya webbtjänster.
Fotoviewr, Dapper, nya visualiseringsmöjligheter i Google Docs och Plaxo.

Några snabba reflektioner:
Fotoviewr oerhört fint och imponerande. Som minority report fast för flickr. Ska testa några varianter som känns spännande. Åk mer om det senare.
Dapper är äntligen ett enkelt sätt att göra feeds och applikationer. Har redan testat mina första och ska köra dem lite innan jag går ut med dem live.
Google docs visualiseringsmöjligheter skapar också nya möjligheter. Läs gärna Faris Yakob och Noah BrierNaked i Contagious om visualisering (ladda ner här).
Plaxo verkar bra, men har samma inneboende element/dilemma som alla andra nätverk. Å ena sidan vill man bara ha vänner som är ens riktiga vänner. Å andra sidan vill man ha många eftersom alla ens vänner inte är med i ett enda nätverk. Och med den mixen blir det svårt att vara som på riktigt; även om man kan skilja på typer av vänner (business, family, friends).

Apropå medborgarjournalistik är det oerhört kul och spännande att följa Robert Östling på Ekonomistas jakt på Cykelringens oetiska reametoder. Börja här, läs sedan här och här.

Jag citerar lite:
"När jag påpekar att en cykel var billigare före rean, då tar Cykelringen bort just den cykeln från nätet. När jag sen påpekar att priserna gått ned efter rean, då byter Cykelringen strategi och höjer priserna på webben, men låter priserna ute i butikerna vara de samma. Det ska bli intressant att se hur de reagerar nu när de får reda på att jag inte bara kan surfa, utan att jag också kan prata i telefon."

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

måndag 16 juni 2008

Risk

En del verkar ha en religiös övertro till människors förmåga och vilja att ta risker.
Det är med det i tanken som jag på kort tid bara av slump har sprungit på de här citaten från två av ledarna på två av världens mest frangångsrika och kreativa företag inom sina nischer. Google (ingen intro behövs) och Crispin Porter Bogusky (en av världens 2-3 mest kreativa reklambyråer och kända för att ha omdefinierat hela reklambraschen senaste åren).

"Probably that one decision caused Google to be created. It's not clear we would have done it otherwise."
Larry Page i Fortune

"It's impossible to say we would have performed the same way if we hadn't done it"
Chuck Porter i Fast Company

Båda pratar om händelsen som gjorde att de blev kvitt risken för att misslyckas.
- Larry Page och Sergey Brin blev lovade av Stanford att de alltid kunde komma tillbaka och forska om deras företag (Google) skulle misslyckas.
- Chuck Porter talar om att han blev ekonomiskt fri när han sålde 49% av företaget 2001 för en till omvärldens bedömning för låg summa; men en för honom personligen tillräcklig summa för att bli kvitt ekonomisk personlig risk.

Om man vet att man inte slår ihjäl sig när man ramlar kan man ta större risker. Och nå längre. Men om man vet att fallet är livshotande kommer man inte att göra speciellt avancerade manövrar.

Tror att det gäller ganska många.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

söndag 15 juni 2008

FRAmtidens media vs Dagens

Jag brukar vara kritisk mot tradmedia eller gårdagens media.

- Dålig källkritik.
- Att man inte tackar de man fått tips ifrån.
- Att det är omöjligt att kommentera.
- Att bevakningen är okunnig och för sen.
- Att rättelser tillhör ovanligheterna

Joakim Jardenborg och Anders Mildner har idag skrivit mycket bra om det här, ang FRA-bevakningen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

lördag 14 juni 2008

Captain my captain

Det här är ingen politisk blogg.

Men den nya FRA-lagen är så fel och så obehaglig att jag måste ta upp den.


Sverige är inte Nordkorea. Sverige påstås ju styras av en liberal regering.
Hur kan ni göra precis tvärtom och hota era medborgare på det sättet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

fredag 13 juni 2008

Lovebrand


Det här är ett extremt enkelt, aktuellt och talande exempel på lovebrand:

TV4s EM-sändningar är sponsrade av Sony och det ska synas att man använder Vaio-datorer i sina sändningar.

Trots det använder man Mac. Och gömmer Macen i Vaion.

(tips från Kjell Hägglund)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Brandz and Brands

För några veckor sedan höll jag ett föredrag på Berghs om varumärkesbyggande i den nya "post-reklamtiden."

Det var det "vanliga". Digitaliseringen, 2.0, delbarhet, infrastruktur, branded utility, branded content.

Av rättighetsskäl kan jag inte lägga ut presentationen, men andra i samma stil är den här från Scholtz & Friends: (tips från Paul Isakson)



Den kanske mest intressanta bilden från min presentation var den här:

Världens 10 största annonsörer (källa Advertising Age):

Världens 10 starkaste varumärken (enligt Millward Brown)

Tydligare än så kan det inte sägas.
Ska vi bygga varumärken måste vi blicka bortom reklamen. Nyckelområden närmaste tiden kommer att vara:
- Det fysiska mötet med kund. I butik, i produktdesign, i service.
- PR i sociala och traditionella media. Sök (=Google) har blivit utgångspunkten, startpunkten för Internet. Där traditionell PR handlade om att maximera pressklipp borde PR idag vara att att maximera träffbilden på Google. Det här säger Springtime, Wenderfalck och JMW för att ta några goda exempel).
- Nyttofunktioner, applikationer, tjänster och service i mötet med kund på webb. Dvs det som många kallar gemensamt användbara tjänster, eller branded utility.

Men det allra allra viktigaste kommer även i fortsättningen att vara det här. Oavsett vilken väg man tar.
- Att veta vad man vill.
- Att göra det.
- Att göra om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

torsdag 12 juni 2008

Dags för en ny ni-reform?


Den här typen av låtsad intimitet är den kanske allra allra värsta avarten av reklam jag vet.

Jag är inte du med fyndklubben och kan svårligen tänka mig någon som är.
Kanske dags för en ny ni-reform i direktreklamen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vitaminkick



På Rizzo har man just nu finfina affischer i skyltfönstret.
Som en blandning av Hötorgskonst och scientologerna. Fast på ett bra sätt :)

Läs även andra bloggares åsikter om ,

onsdag 11 juni 2008

Rättelse!

Henrik Widell på Dagens Media har inte gjort fel.

Jag har gjort fel och gjorde ett indicieblogginlägg.
Eftersom Kanye West skrev om Acnes flygbussreklam för flera dagar sedan och Dagens Media sedan plockade upp det igår strax efter att det hade stått på Johan Wirfäldts Rodeoblogg, så trodde jag att DM hade lånat nyheten utan att ange källan/inspirationen.

Henrik mailade mig precis och jag ber om ursäkt för eventuellt inträffad skada.

tisdag 10 juni 2008

Äntligen



Och den stora frågan som alla väntat på. Vad heter poke på svenska?

Tadada
Puffa?!

Idag betyder det:


men snart kanske det har ändrats.

Nu är det fotboll. Heja heja!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Gårdagens media

Det finns en hel del skillnader mellan bloggare och tradjournalister. En av dem är att man kreddar källan.

Först:



Sedan:



Att det ska vara så svårt att säga: "...som Johan Wirfäldt på Rodeo skriver"; eller "tipstack till Rodeo; som vilken bloggare som helst skulle gjort?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Respondenter

Som planner är undersökningar och undersökningsföretag ett ämne vi älskar och hatar.

Ett av områdena vi ofta har problem med är att undersökningsföretagen låtsas att det de håller på med är vetenskap. Det är det inte. Reliabiliteten må vara skyhög. Validiteten är ofta som en liten liten tumme. Det som felar är att undersökarna ofta har utgångspunkten att människor är undersökningsrespondenter. Och inte människor.

Ett exempel från morgonen.
Så här blir jag som respondent tilltalad av SIFO.



Det är större chans att en snöboll klarar sig i Kalahariöknen än att jag skulle svara på en påminnelse som är så oförskämd.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

torsdag 5 juni 2008

Revolution

Nja, revolution kanske är ett litet överord; hursomhelst ett mycket praktiskt sätt att hantera blädderblock när man har en workshop.



Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Konsumentinsikt

En konsumentinsikt man får som förälder till en 3-åring.
Ska man ge bort en present till ngn (exepelvis en kusin) så är det en smart idé att ge samma present till 3-åringen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

måndag 2 juni 2008

Difficlut is worth doing

Nu kom den riktiga Hondafilmen.
Magnfik.



Dock... jag tyckte nog att genrepsfilmen; den som gick live i torsdag, var ännu starkare.

Den på gränsen till sinnesjuka överdriften i att göra ngt så komplicerat och livsfarligt live i ett så smalt tidsfönster; det är i mitt tycke den kanske starkaste manifestationen av ett varumärkeslöfte "imposissible is nothing", "Difficult is worth doing", "The power of dreams"; jag någonsin sett.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens tekniktips

För dig som:
1 Brukar hålla i presentationer där du visar webbplatser
och
2 har mac.


Dagens tips är nysläppta Plainview från Barbarian Software.
Fantastiskt exempel på ett B2B Branded utility.
Fantastiskt hjälpmedel; innan firefoxapplikationen för att göra samma sak tas fram kommer jag använda plainview.

Ladda ner här!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,